Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ ΣΤΟ ALTER...ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΩΝ 1,7ΕΚ.ΕΥΡΩ,ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Πληρης επιβεβαιωση των οσων γραψαμε χθες το βραδυ στο ΠΡΕΖΑ TV.

Η σημερινη συμμετοχη των εργαζομενων στη συνελευση του Alter ξεπερνα καθε προηγουμενο.
Κατα τη διαρκεια ψηφοφοριας για το εαν θελουν  οι εργαζομενοι να συζητησουν το μοιρασμα των 1,7 εκ.ευρω,μονο 30 εργαζομενοι ψηφισαν αρνητικα,πολλοι ηταν αυτοι που δεν ψηφισαν καθολου,ενω η πλειοψηφια οπως φαινεται αρχιζει να συζητα το ενδεχομενο το να πληρωθουν των 1,5 μισθο που τους εχει υποσχεθει ο Κουρης...και για τα υπολοιπα βλεπουμε!!!



Τραγικη και απαραδεχτη ειναι ομως και η σταση της ΕΤΙΤΑ η οποια σημερα υποστηριζει ανοιχτα το διαλογο υπερ της προτασης Κουρη,ακυρωνοντας ουσιαστικα ετσι τους αγωνες που εκαναν τοσο καιρο οι εργαζομενοι!!!!!!
Ουσιαστια η ΕΤΙΤΑ σημερα με τη σταση  της ,επικροτεί ατυπα των εμπαιγμο των εργαζομενων απο τη διοικηση του σταθμου...προτείνοντας ως λυση σωτηριας τα ψιχουλα που θα προσφερει η ιδιοκτησια του καναλιου στους εργαζομενους ...

Ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του.

Παρακατω βαζουμε ξανα video ντοκουμεντο με αντιπροσωπους της ΕΤΙΤΑ οι οποιοι δηλωνουν πως ειναι υπερ της καθολης αμοιβης των εργαζομενων και οχι των εναντι πληρωμων!!!






ΠΡΕΖΑ TV
21-5-2011

1 σχόλιο:

  1. μπορει να εχεις δικιο με αυτο το ποστ αλλα σκεψου οσοι ειναι απληρωτοι τοσο καιρο τι σημαινει για αυτους το ζεστο χρημα μετα απο τοσο καιρο ενω τα χρεη να σε εχουν πνιξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή