Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αθλιες καταστάσεις στην Κλινική Τίμιος Σταυρός

Το παρακάτω είναι mail που μας ήρθε από αναγνώστη:



Σε απόγνωση βρίσκονται οι εργαζόμενοι στην Κλινική Τίμιος Σταυρός στο Αιγάλεω, της οποίας ιδιοκτήτης είναι ο σκληρός επιχειρηματίας Θεόφιλος Κοντομήτρος.

Αφού κάποιοι δεν υπέγραψαν την ατομική σύμβαση που δεν αναγνώριζε την προϋπηρεσία, τον Ιούνιο έστειλε τις πρώτες προειδοποιητικές απολύσεις, ενώ πριν από τρεις μέρες έστειλε και μια ακόμη προειδοποιητική απόλυση. Ολες αυτές οι απολύσεις είναι εκδικητικές.

Όμως τώρα βασανίζονται μέχρι και αυτοί που υπέγραψαν την ατομική σύμβαση, καθώς όλοι οι εργαζόμενοι είναι
απλήρωτοι τρεις μήνες συμπληρωμένοι και από το φλιτζάνι της Τιτής βγαίνει ότι πληρωμές θα γίνουν το Σεπτέμβριο. Χώρια που ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας από την μια απολύει αλλά από την άλλη μεριά, λόγω των αδειών, οι εργαζόμενοι δεν παίρνουν καθόλου ρεπό.

Βέβαια το σοβαρό πρόβλημα είναι η απληρωσιά. Παρόλα αυτά τα εκκαθαριστικά της εφορίας έρχονται κανονικά αλλά αυτό δεν νοιάζει τον Κοντομήτρο ούτε την κυβέρνηση, ούτε τον υπουργό Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κύριο Βρούτση, ούτε τον υπουργό Υγείας κύριο Λυκουρέντζο. Η αναφορά στον τελευταίο δεν είναι τυχαία γιατί οι πιο πολλοί ασθενείς της κλινικής είναι με έξοδα από τις ασφάλειες των ταμείων. Για κάθε ενδιαφερόμενο η διεύνθυνση της Κλινικής Τίμιος Σταυρός είναι Α. Παπούλα 18 στο Αιγάλεω και το τηλέφωνο 210-5695543-45.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου