Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

"Αμάν"! Έλληνες οικονομικοί μετανάστες οδηγούνται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών στην Αυστραλία..

Επειδή η ρατσιστική βία είναι ίδια παντού και τα υποκείμενα της είναι παντού το ίδιο Ζώα αναφέρουμε το παρακάτω σκηνικό που στο άμεσο μέλλον θα επαναληφθεί πολλές φορές. Συμπατριώτες έλληνες οικονομικοί μετανάστες έφθασαν στην Αυστραλία ως τουρίστες , με χαρτιά με τα πάντα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι εκεί αρχές μετανάστευσης εφαρμόζοντας ρατσιστικές πολιτικές που εφαρμόζονται και στην Ελλάδα από ναζιστές αλλά και το επίσημο κράτος(Ξένιος Ζευς το λένε στην Ελλάδα) οδήγησαν τους Έλληνες μετανάστες σε κέντρα κράτησης μεταναστών γιατί δεν υπήρχε μόνιμη διεύθυνση κατοικίας, “πρόσκληση”, διεύθυνση εργασίας κλπ.

Το μέγεθος της πολιτικής αλητείας είναι ακριβώς το ίδιο με τις διώξεις κατά προσφύγων που συμβαίνουν και στην Ελλάδα είτε από τα χιτλερικά αποβράσματα της Χ.Α είτε από το Κράτος.

Η είδηση μεταδόθηκε από αυστραλιανά ΜΜΕ και την μετακομιδή τους στην Ελλάδα ανέλαβαν πληρεξούσιοι δημοσιογράφοι του αστικού καθεστώτος(ΤVXS) ..

Μετά τις διώξεις του αυστραλιανού καθεστώς κατά των Ελλήνων οικονομικών μεταναστών και την διαχείριση τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών στην Αυστραλία , θα πρέπει να θεωρήσουμε ως σίγουρη την αποστολή συγχαρητηρίων τηλεγραφημάτων προς τις αρχές της Αυστραλίας , τόσο από την ηγεσία της ΝΔ που έχει και στην Ελλάδα τις ίδιες πρακτικές, όσο και συγχαρητήριο τηλεγράφημα από τα ναζιστικά αποβράσματα της Χ.Α που θεωρούν σωστή αυτή την πρακτική κατά των οικονομικών μεταναστών.

Και μην ξεχνάς:

Τα δάκρυα των κυνηγημένων προσφύγων της Αθήνας θα τρέχουν στα ανύσηχα μάγουλα των Ελληνων προσφύγων στην Αυστραλία, στη Γερμανία και αλλού.

Ο Ρατσισμός είναι των ηλίθιων ο πολιτισμός..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου