Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΚΟΡΔΕΛΗ!

Μετά από αίτηση στην Εισαγγελία του Β. Καπερνάρου, συνηγόρου ενός εκ των δύο συγκατηγορουμένων της Χρυσαυγίτισσας Θ.Σκορδέλη για υπόθεση μαχαιρώματος Αφγανού πρόσφυγα, η αυριανή τους δίκη αναβάλλεται επ’ αόριστον με σημερινή δικαστική απόφαση. Το αιτιολογικό είναι πως την ίδα μέρα o κ. Καπερνάρος έχει άλλο δικαστήριο. Η ημερομηνία της νέας δικάσιμου θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.

Πρόκειται για την 7η κατά σειρά αναβολή της υπόθεσης, με σκανδαλώδη και κατ’ εξακολούθηση υπαιτιότητα της πλευράς των κατηγορουμένων, με διάφορες κατά περίπτωση αιτιολογίες, και μάλιστα σε αυτόφωρη διαδικασία που ξεκίνησε με σύλληψη των κατηγορουμένων! Η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ” αναβάλλει την προγραμματισμένη αυριανή σαντιφασιστική συγκέντρωσή της στα δικαστήρια και θα γνωστοποιήσουμε σύντομα τη νέα ημερομηνία της κινητοποίησης όταν θα οριστεί η δίκη.
Την ώρα που τα Υπουργεία “Προστασίας του Πολίτη” και Δικαιοσύνης δηλώνουν πως παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να συλλαμβάνονται και να οδηγούνται άμεσα στη δικαιοσύνη ακόμα και νεοναζί βουλευτές, η πραγματική ζωή αποδεικνύει σκανδαλώδη αναβλητικότητα ως προς την απόδοση ευθυνών σε κατηγορούμενους Χρυσαυγίτες, ακόμα κι’ αν δεν ευτύχησαν να εκλεγούν! Παρόλα αυτά ας γνωρίζουν ότι η μνήμη του αντιφασιστικού κινήματος και της κοινωνίας δεν είναι ασθενής και δεν συγχωρεί εγκληματικές νεοναζιστικές επιθέσεις. Θα είμαστε παρόντες όποτε κι αν οριστούν οι δίκες των Χρυσαυγιτών, όσες αναβολές κι αν καταφέρουν να πετύχουν για να απαιτήσουμε την καταδίκη των ενόχων των δολοφονικών επιθέσεων!


Αντιφασιστική Πρωτοβουλία “ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου